• +385 47 415 070
  • ordinacija.gordanpetricic@gmail.com
  • Sarajevska 8b, 47000 Karlovac

Estetika lica

POMLAĐIVANJE APLIKACIJOM HIJALURONSKIH FILERA (JUVEDERM)

Veliku popularnost u estetskoj kirurgiji imaju metode pomlađivanja hijaluronskim dermalnim filerima. U našoj ordinaciji koristimo isključivo visokokvalitetne hijaluronske filere – Juvederm.

Hijaluronski dermalni fileri su danas postali zlatni standard kad je riječ o popunjavanju bora lica. Njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, minimlna bolnost kod injiciranja i jednostavna primjena razlog su tako velikog porasta njihove popularnosti. Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavaju već formirane bore u cilju pomlađivanja, iako se sada koriste i kod osoba mlađe životne dobi, osoba iznad 25 godina radi prevencije nastajanja bora tj sporijeg gubitka kolagena iz kože.

 

 

POMLAĐIVANJE APLIKACIJOM BOTOXA

Botox je u Europi poznat poznat pod nazivom Vistabel, to je prirodni pročišćeni protein proizveden pomoću bakterije Clostidium botulinum. Prvo područje njegove primjene bila je okulistika, neurologija, pedijatrija, a posljednih godina se najviše koristi u kozmetologiji, tj. kod estetskih zahvata. Tretman Botoxom jedan je od najpopularnijih estetskih zahvata za uklanjanje bora u području čela. Tretman je bezbolan i traje svega nekoliko minuta.

 

POMLAĐIVANJE ENDORET PRGF METODOM (VLASTITIM STANICAMA IZ PLAZME)

Endoret PRGF je revolucionarna metoda pomlađivanja kože, trombocitima i  faktorima rasta iz vlastite krvne plazme. Osim u estetici ova metoda u našoj ordinaciji ima široku primjenu i u oralnoj kirurgiji. Velika prednost Endoret PRGF -a je što ne postoji mogućnost alergijske reakcije. Nakon tretmana dolazi do stvaranja odrđene količine kolagena u koži, bolje prokrvljenosti, obnove kože, poboljšanja oštećene kože, smanjenja bora lica te se usporavaju znakovi starenja kože. Pogledajte naš video o primjeni Endoret PRGF metode pomlađivanja lica.

 

PROMO VIDEO

TV4R PRILOG

Galerija s fotografijama zahvata
 
Ostale usluge